Aktivnosti

Spoznajte in doživite Maribor

Obiščite Slovensko narodno gledališče, Stolno cerkev, Opera in balet Maribor, Umetnostno galerijo Maribor, Pokrajinski muzej Maribor, Muzej narodne osvoboditve Maribor, sprehodite se čez Glavni trg mimo Mestne hiše in Kužnega znamenja, zadihajte v mestnem parku, ki se razteza proti severu mesta. Za kratek sprehod se napotite v srednjeveški del mesta-Lent ob reki Dravi. Sledite zbledeli poti nekdanjega mestnega obzidja od sodnega do vodnega stolpa mimo Sinagoge in Žičkega dvora, svoje otroke pa razveselite z ogledom predstave v Lutkovnem gledališču v nekdanjem Minoritskem samostanu. Maribor je tudi izjemno športno mesto, znano po smučarskem, pohodniškem in kolesarskem središču Pohorju.

Najem kolesa

Najem kolesa


Poglejte več
Stara trta

Stara trta


Poglejte več
Narava in šport

Narava in šport


Poglejte več
Zgodovina in kultura

Zgodovina in kultura


Poglejte več
Nakupovanje

Nakupovanje


Poglejte več

Posebna ponudba

-20% na vso MERAKI PURE LINIJO

Meraki je prijetno vesolje udobja in dobrega počutja, ki vas vabi, da vsakodnevno nego spremenite v trenutke miru. Izdelki so zasnovani z ljubeznijo, razviti na Danskem - po navdihu skandinavske estetike s spoštovanjem do naravne.

Poglejte ponudbo
Spoznajte našo zgodbo

Spoznajte
našo zgodbo

Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.

Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.