Podarite doživetje

Darilni bon

Nakup darilnega bona je lahko pozitivno sporočilo, navdih in čudovito presenečenje.

* Darilni bon je vnovčljiv vseh enotah Rožmarin Hospitality Group (RESTAVRACIJA ROŽMARIN, LA PIZZERIA, STEAKHOUSE ROŽMARIN, POPER, HOTEL MARIBOR (namestitev in savna) in SHOPU (nakup olivnega in bučnega olja, vrhunskih vin, šampanjcev, konjakov, rumov, suhomesnatih izdelkov, kozarcev in še mnogo več!)

Darilni bon
Darilni bon

Kar od srca pride, se srca prime. Kulinarično popotovanje, obisk bordojske komore in izbrana flaška za domov ali savnanje z razgledom? Vsakomur svoje.

Vrednost

Izberite vrednost darilnega bona

Nakup

Posebna ponudba

-20% na vso MERAKI PURE LINIJO

Meraki je prijetno vesolje udobja in dobrega počutja, ki vas vabi, da vsakodnevno nego spremenite v trenutke miru. Izdelki so zasnovani z ljubeznijo, razviti na Danskem - po navdihu skandinavske estetike s spoštovanjem do naravne.

Poglejte ponudbo
Spoznajte našo zgodbo

Spoznajte
našo zgodbo

Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.

Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.