Kariera

Ustvarjamo priložnosti

Eden KLJUČNIH DEJAVNIKOV za uspeh podjetja je DOBER KADER, saj se brez njega podjetje ne more razvijati in napredovati.

Kot razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinašamo trende in storitve na najvišji ravni kakovosti prav to pa lahko dosegamo z odlično uigrano, sposobno in vsestransko ekipo sodelavcev.

Smo podjetje, ki ustvarja priložnosti! Ste vi tisti, ki priložnost neradi izpustite iz rok?

Prosta delovna mesta

NATAKAR/NATAKARICA V LA PIZZERIJI
NATAKAR/NATAKARICA V LA PIZZERIJI

LA PIZZERIA


 ZAPOSLIMO NATAKARJA ali NATAKARICO Z IZKUŠNJAMI 

KAJ NUDIMO? Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje – DELO PREKO ŠTUDENTSKEGA SERVISA – Proste nedelje - Možnost izobraževanja in nadgrajevanja znanja na različnih gastronomskih področjih – Lokacija v centru mesta Maribore – Dolgoletna tradicija na področju gastronomije.

Za VEČ INFORMACI
J nas kontaktiraj ali pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: katja@rozmaringroup.si z zadevo; NATAKAR LA PIZZERIA. 


E katja@galerijagosposka.si

NATAKAR/NATAKARICA V POPRU
NATAKAR/NATAKARICA V POPRU

 [ZAPOSLITEV ali ŠTUDENTSKO DELO]

ZAPOSLIMO NATAKARJA ali NATAKARICO z izkušnjami.

KAJ NUDIMO? Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje – REDNO ZAPOSLITEV– Proste nedelje -
Možnost izobraževanja in nadgrajevanja znanja na različnih gastronomskih področjih – Lokacija v centru mesta Maribor – Dolgoletna tradicija na področju gastronomije.

Za VEČ INFORMACIJ nas kontaktiraj po telefonu na: 040 265 767- Gašper ali pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: info@popermaribor.si z zadevo; NATAKAR/NATAKARICA POPER!

 

 

 


E katja@galerijagosposka.si

NATAKAR/NATAKARICA-ROŽMARIN
NATAKAR/NATAKARICA-ROŽMARIN

ROŽMARIN


ZAPOSLIMO NATAKARJA ali NATAKARICO Z IZKUŠNJAMI!

KAJ NUDIMO? Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje – REDNO ZAPOSLITEV– Proste nedelje - Možnost izobraževanja in nadgrajevanja znanja na različnih gastronomskih področjih – Lokacija v centru mesta Maribore – Dolgoletna tradicija na področju gastronomije.

Za VEČ INFORMACI
J nas kontaktiraj ali pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: katja@rozmaringroup.si  z zadevo; NATAKAR STEAKHOUSE. 


E katja@galerijagosposka.si

Naslednje prosto delovno mesto
Prejšnje prosto delovno mesto
Spoznajte našo zgodbo

Spoznajte
našo zgodbo

Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.

Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.