Kariera

Ustvarjamo priložnosti

Eden KLJUČNIH DEJAVNIKOV za uspeh podjetja je DOBER KADER, saj se brez njega podjetje ne more razvijati in napredovati.

Kot razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinašamo trende in storitve na najvišji ravni kakovosti prav to pa lahko dosegamo z odlično uigrano, sposobno in vsestransko ekipo sodelavcev.

Smo podjetje, ki ustvarja priložnosti! Ste vi tisti, ki priložnost neradi izpustite iz rok?

Prosta delovna mesta

ZAPOSLIMO VODJO STREŽBE
ZAPOSLIMO VODJO STREŽBE

ZAPOSLIMO IZKUŠENEGA LEADREJA S TIMSKIM DUHOM IN GOSTOLJUBJEM V SRCU! Verjamemo v moč povezanosti in sodelovanj, zato gradimo močno skupnost srčnih ljudi, ki znajo tudi običajen trenutek spremeniti v zapomnljivo doživetje.

Pripravljeni na nove izzive? ZAPOSLIMO VODJO STREŽBE.

KAJ NUDIMO? Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje - Možnost REDNE ZAPOSLITVE - Redno plačilo – Proste nedelje - Možnost izobraževanja in nadgrajevanja znanja na različnih gastro področjih – Lokacija v centru mesta – Dolgoletna tradicija restavracije – Kultura podjetja na visokem nivoju.

Pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: helena@galerijagosposka.si z zadevo; VODJA GOSTINSTVA ali nas POKLIČI NA: 041 761 836-Helena Komočar

 

 

 


E helena@galerijagosposka.si

Zaposlimo RECEPTORJA/KO
Zaposlimo RECEPTORJA/KO
Pridruži se raznolikemu svetu vrhunskega gostoljubja Rožmarin Hospitality Groupa. Na Glavnem trgu, v centru Maribora, vas pričakujejo butične nastanitve Hotela Maribor, kjer se zgodbe iz preteklosti prepletajo s sodobnim dizajnom in pristno lokalno gostoljubnostjo, ki se odraža tudi skozi zaposlene. Mlado in dinamično ekipo bomo razširili za novega receptorja/ko. Smorda to ti?
DELO OBSEGA: Sprejemanje gostov z ali brez rezervacije - check-in/out gostov – delo z blagajno – dnevna komunikacija z gosti in skrb za njihove potrebe - sprejemanje rezervacij.
PRIČAKUJEMO: V ali VI. stopnjo  izobrazbe – zaželene delovne izkušenje v hotelirstvu (recepcija, rezervacije, prodaja)
– aktivno znanje slovenščine in dobro znanje angleškega/nemškega jezika - dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti.
KAJ NUDIMO? Redno plačilo - Delo v mladem, dinamičnem kolektivu – možnost zaposlitve za nedoločen čas

Prijavo s CV-jem in kratkim življenjepisom z zadevo RECEPTOR pošlji na
info@hotelmaribor.si

 


E helena@galerijagosposka.si

NATAKAR/NATAKARICA v kavarni Majster
NATAKAR/NATAKARICA v kavarni Majster

Kavarna MAJSTER širi svojo ekipo! Ste človek, ki potrebuje razgibano delovno okolje in komunikacijo z ljudmi? Vas navdušuje delo v kavarni? Je za vas pomemben ugoden delovni čas? Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno, potem iščemo morda prav vas! V prijetni kavarni v Bauhausu-Mariborki je odprta vsak dan le do 8 ure zvečer, zaposlimo natakarico/natakarja z izkušnjami.

KAJ NUDIMO? - Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje - Možnost REDNE ZAPOSLITVE ali dela preko ŠTUDENTSKEGA SERVISA - Redno plačilo- ugoden odpiralni čas kavarne. 

Pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: helena@galerijagosposka.si z zadevo; ZAPOSLITEV ali nas POKLIČI NA: 041 761 836


E helena@galerijagosposka.si

NATAKAR/NATAKARICA
NATAKAR/NATAKARICA

Steakhouse Rožmarin / Poper 


Si pravi TEAM-PLAYER? - Znaš ljudem zlesti pod kožo? -  Je tvoj jezik nabrušen? Ampak nabrušen v pravo smer, da ljudi okoli sebe zmeraj očaraš? - Se znaš prilagoditi kot kameleon, kadar je to potrebno? - Si spreten z rokovanjem s pripomočki? Zaposlimo natakarja/natakarico, ki bo obisk posameznika spremenila v popolno doživetje. 

KAJ NUDIMO? 
- Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje - Možnost REDNE ZAPOSLITVE ali dela preko ŠTUDENTSKEGA SERVISA - Redno plačilo. 

Pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: helena@galerijagosposka.si z zadevo; ZAPOSLITEV ali nas POKLIČI NA: 041 761 836


E helena@galerijagosposka.si

KUHAR/POMOČNIK V KUHINJI
KUHAR/POMOČNIK V KUHINJI

Steakhouse Rožmarin & La Pizzeria


Te navdihuje delo s kulinariko - SI ljubitelj trendov s področja gastronomije - Si človek, ki potrebuje razgibano delovno okolje - Si  team-player - Imaš izkušnje na področju dela v kuhinji - Si odgovorna oseba - Si zanesljiva in urejena oseba - Imaš zaključeno izobrazbo gastronomske ali živilske smeri? MORDA IŠČEMO PRAV TEBE!

KAJ NUDIMO? - Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje - Možnost razvoja in izobraževanja na področju gastronomije - Možnost REDNE ZAPOSLITVE- Redno plačilo 

Pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: helena@galerijagosposka.si z zadevo; ZAPOSLITEV ali nas POKLIČI NA: 041 761 836


E helena@galerijagosposka.si

PIZZA CHEF
PIZZA CHEF

Poper


Si iz pravega testa? Malo te bomo »pregnetli«, »zamesili«, pustili da »kipneš«, te »raztegnili« in začinili s pravo mero soli ter te na koncu »spekli« v pravega Pizza Chefa. 

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ? - Da te bomo spekli v najboljšega pizza Chefa seveda :) - Zraven tega pa te vabimo med pozitivne in dinamične ljudi, s katerimi bo veselje sodelovati - Če se boš izkazal/a te z velikim veseljem redno zaposlimo - Za svoje pridno delo boš seveda tudi redno plačan/a. 

Pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: helena@galerijagosposka.si z zadevo; ZAPOSLITEV ali nas POKLIČI NA: 041 761 836


E helena@galerijagosposka.si

Naslednje prosto delovno mesto
Prejšnje prosto delovno mesto
Spoznajte našo zgodbo

Spoznajte
našo zgodbo

Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.

Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.