Kariera

Ustvarjamo priložnosti

Eden KLJUČNIH DEJAVNIKOV za uspeh podjetja je DOBER KADER, saj se brez njega podjetje ne more razvijati in napredovati.

Kot razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinašamo trende in storitve na najvišji ravni kakovosti prav to pa lahko dosegamo z odlično uigrano, sposobno in vsestransko ekipo sodelavcev.

Smo podjetje, ki ustvarja priložnosti! Ste vi tisti, ki priložnost neradi izpustite iz rok?

Prosta delovna mesta

NATAKAR/NATAKARICA
NATAKAR/NATAKARICA

LA PIZZERIJA


Si pravi TEAM-PLAYER? - Znaš ljudem zlesti pod kožo? -  Je tvoj jezik nabrušen? Ampak nabrušen v pravo smer, da ljudi okoli sebe zmeraj očaraš? - Se znaš prilagoditi kot kameleon, kadar je to potrebno? - Si spreten z rokovanjem s pripomočki? Zaposlimo natakarja/natakarico, ki bo obisk posameznika spremenila v popolno doživetje. 

KAJ NUDIMO? 
- Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje - Možnost REDNE ZAPOSLITVE ali dela preko ŠTUDENTSKEGA SERVISA - Redno plačilo. 

Za VEČ INFORMACI
J nas pokliči na NA: 051 670 297- Katja ali pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: katja@galerijagosposka.si z zadevo; NATAKAR LA PIZZERIJA.


E katja@galerijagosposka.si

SOUS-CHEF
SOUS-CHEF

ROŽMARIN


Te navdihuje delo s kulinariko - SI ljubitelj trendov s področja gastronomije - Si človek, ki potrebuje razgibano delovno okolje - Si  team-player - Imaš izkušnje na področju dela v kuhinji - Si odgovorna oseba - Si zanesljiva in urejena oseba - Imaš zaključeno izobrazbo gastronomske ali živilske smeri? MORDA IŠČEMO PRAV TEBE!

KAJ NUDIMO? - Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje - Možnost razvoja in izobraževanja na področju gastronomije - Možnost REDNE ZAPOSLITVE- Redno plačilo 

Za VEČ INFORMACIJ nas pokliči na NA: 051 670 297- Katja ali pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: katja@galerijagosposka.si z zadevo; SOUS-CHEF


E katja@galerijagosposka.si

SPREJEM IN OBDELAVA REZERVACIJ-ZAPOSLITEV
SPREJEM IN OBDELAVA REZERVACIJ-ZAPOSLITEV

Si rojen/a  gostitelj/ica, ki s svojim nasmeškom, komunikativnostjo, organiziranostjo in karizmo poskrbi, da obisk postane prijetno doživetje? Če si ob vprašanju pomislil/a nase, potem iščemo morda prav tebe.  
__________________________________________________________________________

KOGA IŠČEMO? Koordinatorja, ki bo spretno rokoval prejete rezervacije z mislijo na udobje in zadovoljstvo gosta. Timskega igralca, ki ob stresnih situacijah ostane miren, nasmejan in organiziran. Iznajdljivega komunikatorja, ki bo čakajočega gosta znal zanimirati in mu popestril čas čakanja na prosto mizo. Znanježeljnega radovedneža, ki ga zanimajo kulinarika, vino, prvovrstni produkti in estetika. Gostitelja in toplo osebo, ki s svojim prijaznim nasmehom in iskrivim pozdravom poskrbi za želje gosta/naročnika. 

KAJ NUDIMO? Dinamično raznovrstno delo - uigrano in pozitivno mlado ekipo - urejeno delovno okolj - redno zaposlitev - proste nedelje - spoznavanje kulinaričnih trendov - strokovna izobraževanja s področja vin in gastronomije - delo v centru Maribora - delovno okolje v restavraciji s tradicijo.
___________________________________________________________________________

Za VEČ INFORMACIJ nas kontaktirajte na katja@rozmaringroup.si ali pošlji PRIJAVO s kratkim ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: katja@rozmaringroup.si z zadevo; SPREJEM IN OBDELAVA REZERVACIJ-ZAPOSLITEV.


 


E katja@galerijagosposka.si

SPREJEM GOSTOV (študentsko delo)
SPREJEM GOSTOV (študentsko delo)

Si rojen/a  gostitelj/ica, ki s svojim nasmeškom, komunikativnostjo, organiziranostjo in karizmo poskrbi, da obisk postane prijetno doživetje? Če si ob vprašanju pomislil/a nase, potem iščemo morda prav tebe.
___________________________________________________________________________
KOGA IŠČEMO? Gostitelja! Karizmatičnega posameznika, ki bo prvi in zadnji vtis naše restavracije. Toplo osebo, ki s svojim prijaznim nasmehom in iskrivim pozdravom sprejme gosta, ga vljudno pospremi do mize in mu predstavi natakarja, ki bo zanj poskrbel. 

KAJ NUDIMO? Dinamično raznovrstno delo - uigrano in pozitivno ekipo- urejeno delovno okolje- delo preko študentskega servisa- redno plačilo - proste nedelje - delo v centru Maribora.
___________________________________________________________________________

Če si pripravjen/a na nove izzive te vabimo, da nam kratek življenjepis posreduješ na e-naslov: katja@rozmaringroup.si z zadevo: SPREJEM GOSTOV- Študentsko delo. Prav tako pa nas za VEČ INFOTMACIJ lahko kontaktiraš na zgoraj zapisan e-naslov. 

 

 

 

 

 

 

 

 


E katja@galerijagosposka.si

PASTA CHEF
PASTA CHEF

BASTA! WE NEED TASTY PASTA!
Genialna v svoji preprostosti a hkrati bogata po aromatičnosti! Pašta je hrana, ki nahrani in osreči! Čas je, da se italijansko navdihnjeni Tasty Pizzi pridruži še njena zapeljiva sestra TASTY PAŠTA, zato iščemo KREATIVNE ROKE!. ZAPOSLIMO KUHARJA

Te navdihuje delo s kulinariko - SI ljubitelj trendov s področja gastronomije - Si človek, ki potrebuje razgibano delovno okolje - Si team-player - Imaš izkušnje na področju dela v kuhinji - Si odgovorna in zanesljiva oseba? MORDA IŠČEMO PRAV TEBE!

KAJ NUDIMO? Dinamično delo - Uigrano in pozitivno ekipo - Urejeno delovno okolje – REDNO ZAPOSLITEV– Proste nedelje - Možnost izobraževanja in nadgrajevanja znanja na različnih gastro področjih – Lokacija v centru mesta – Dolgoletna tradicija na področju gastroomije.

Za VEČ INFORMACIJ nas pokliči na NA: 051 670 297- Katja ali pošlji PRIJAVO z ŽIVLJENJEPISOM in svojimi podatki na e-naslov: katja@galerijagosposka.si z zadevo; PASTA CHEF


E katja@galerijagosposka.si

Naslednje prosto delovno mesto
Prejšnje prosto delovno mesto
Spoznajte našo zgodbo

Spoznajte
našo zgodbo

Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.

Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.