Nakupovanje

Aktivnosti

Nakupovanje

Če radi brskate po unikatnih trgovinicah in butikih ter vas navdihuje vrvež MESTNE TRŽNICE (Vodnikov trg 7, 2000 Maribor) potem je staro mestno jedro prava izbira za vaš okus.

V kolikor pa se raje ustavite v nakupovalnih centrih, kjer na enem mestu najdete vse in še več, se odpravite v Europark Maribor (Pobreška cesta 18, 2000 Maribor), ki je od samega središča mesta odmaknjen le nekaj korakov.

Modne znamke, ki jih priporočamo!

s.Oliver

je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika in celotne družine, hkrati pa pri oblikovanju upošteva njihove želje in potrebe. V modi se tako odraža tudi duh časa, v katerem živimo. V trgovini s.Oliver lahko kupci izbirajo med dvema znamkama: s.Oliver Red Label, in QS designed by, ki ponujajo oblačila, čevlje in modne dodatke za vso družino in vse starostne skupine.

s.Oliver
Comma

Comma je modna blagovna znamka, ki je sinomim za stil, samozavest in kakovost. Znana je po elegantnih krojih, vrhunskih materialih in modnem oblikovanju. Razvili so dve podznamki – Casual Identity by Comma – oblačila za kreativne modne kombinacije in Designers Choise by Comma – ekskluzivni modni kosi oblačil.

comma

Darilni bon

Podarite doživetje! Nakup darilnega bona je lahko pozitivno sporočilo, navdih in čudovito presenečenje.

* Darilni bon je vnovčljiv vseh enotah Rožmarin Hospitality Group (RESTAVRACIJA ROŽMARIN, LA PIZZERIA,
STEAKHOUSE ROŽMARIN, POPER, HOTEL MARIBOR (namestitev in savna) in SHOPU (nakup olivnega in bučnega
olja, vrhunskih vin, šampanjcev, konjakov, rumov, suhomesnatih izdelkov, kozarcev in še mnogo več!)

Podarite darilni bon
Spoznajte našo zgodbo

Spoznajte
našo zgodbo

Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.

Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.