DOGODKI
21.03.2025 - 21.03.2025
Rožmarin
Gostoljubni gostinci, zadovoljni gostje!
Čas za vrhunsko gostoljubje in pomlad na krožniku-TEDEN RESTAVRACIJ
Od 21. do 29. marca bomo ustvarjali nepozabne kulinarične izkušnje za goste, ki si želijo okusiti prefinjeno kulinariko po dostopnih cenah. Dovolite, da vam pokažemo, zakaj smo sinonim za raznolik svet vrhunskega gostoljubja.
Avtorske jedi s podpisom rožmarinovega Chefa kuhinje Jureta Zelenika, ob harmonični vinski spremljavi, vse dobrojedce vabijo k razvajanju.
MENI
AMUSE-BOUCHE
Domači kruh z drožmi / Domače tartufovo maslo / »Taco« svežih zelišč iz domačega vrta / Domača skuta z drobnjakom
***
Stracciatella, volovsko srce, olje čemaža, bazilika
***
Raviol s kozicami in divjimi šparglji, krema špargljev, škampov bisque
***
Počasi pečeno jagnječje pleče, krema črnega korena, demi glace, ohrovt in kopriv
ALI
File polenovke, bučkin zvitek, krema graha, pisano korenje, maslena škampova omaka
***
Satje medu in vanilije, krema karameliziranega jabolka, gel pasionke, mikro meta (7 € za doplačilo)
_____________________________________________________________________
REZERVIRAJTE TUKAJ
(rezervacije so mogoče izključno preko aplikacije order&pay)
Podarite doživetje! Nakup darilnega bona je lahko pozitivno sporočilo, navdih in čudovito presenečenje.
* Darilni bon je vnovčljiv vseh enotah Rožmarin Hospitality Group
(RESTAVRACIJA ROŽMARIN, LA PIZZERIA,
STEAKHOUSE ROŽMARIN, POPER, HOTEL MARIBOR
(namestitev in savna) in SHOPU (nakup olivnega in bučnega
olja, vrhunskih
vin, šampanjcev, konjakov, rumov, suhomesnatih izdelkov, kozarcev in še mnogo več!)
Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.
Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne
bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.