Bojler room – Dave Manali

DOGODKI

Bojler room – Dave Manali

21.03.2020 - 21.03.2020

Vinoteka Rožmarin Vinoteka Rožmarin

Če vam srce najraje bije med 120 in 130 udarcev na minuto, potem boste v marcu prišli na svoj račun! V VINOTEKI ROŽMARIN za house gurmane pripravljamo prvi Rožmarinov BOJLER RUM, kjer boste v sproščeni atmosferi ob boku mojstrskih DJ-jev okušali najboljše house poslastice, ki jih bodo klubske legende med občinstvom vrtele samo z vinila

DAVE MANALI
v Sloveniji živeč DJ italijanskih korenin je svojo profesionalno pot začel leta 1997, ko je prvič nastopil v Ambasadi Gavioli, kjer je kmalu postal klubski resident. Solastnik trgovine Earresistible Music Shop kot tudi organizator dogodkov je nastopal v večjih klubih in glasbenih festivalih v regiji (italija, Avstrija, Švica, Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija…).
Skozi kariero je imel priložnost izpopolnjevati svoje znanje ob bokih velikih DJ imen kot soDavid Morales, Roger Sanchez, Frankie Knucless, Todd Terry, Marshall Jefferson, Bob Sinclair, The Shapeshifters, Mousse T, Axwell, Mark Knight, Nic Fanciulli, Dj Chus, Russell Small, Barbara Tucker, Ultra Nate, Lisa Millett, Kathy Brown, Atfc in drugi.
Nastopil je na festivalih in klubih kot so Ambasada Gavioli, Kurzchluss,Cvetličarna, Byblos (Poreč), Colosseum Beach Club (Opatija), Boogaloo (Zagreb), Halamoye Festival (Tolmin), Pfingsten Beach Festival (Lignano), Streaming Club (Trst), Felsen Club in Jax Club (Švica) in številnih drugih.

Za ogrevanje bosta poskrbela mojster raznolikih ritmov DJ SINNA SPINNA in dama mariborske elektronske scene, DJ-ka SNUPEE, zaključila pa bosta elektronska mačka, odgovorna za premnoge nepozabne partyje DJ OM in DJ SHOCKER D. Vabljeni!Vstopnice:
Predprodaja vstopnic v Rožmarinu, na dan dogodka pred vhodom v Vinoteko.

Cena vstopnice

8€

/

v predprodaji

Darilni bon

Podarite doživetje! Nakup darilnega bona je lahko pozitivno sporočilo, navdih in čudovito presenečenje.

* Darilni bon je vnovčljiv vseh enotah Rožmarin Hospitality Group (RESTAVRACIJA ROŽMARIN, LA PIZZERIA,
STEAKHOUSE ROŽMARIN, POPER, HOTEL MARIBOR (namestitev in savna) in SHOPU (nakup olivnega in bučnega
olja, vrhunskih vin, šampanjcev, konjakov, rumov, suhomesnatih izdelkov, kozarcev in še mnogo več!)

Podarite darilni bon
Spoznajte našo zgodbo

Spoznajte
našo zgodbo

Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.

Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.