DOGODKI
14.12.2024 - 14.12.2024
ROŽMARIN
Vstopite v svet, kjer vsak trenutek sije v ritmu mehurčkov in praznične energije. To ni zgolj brunch, to je doživetje, prepleteno z razkošnimi okusi, navdihujočimi kreacijami in prazničnim vzdušjem izpod mešalke DJ Timo G-ja.
Dobrodošli na tradicionalnem ROŽMARINOVEM ŠAMPANJSKEM BRUNCHU
v soboto, 14. decembra 2024.
Ostriga | perle maline | šalotka
Boizel Ultime Zero
Sashimi brancina | yuzu gel | omaka riževega kisa in soje | prah koromača
Ruinart BdB
Teriyaki tuna tatarec | kumarica | avokado | ingverjeva majoneza | črni sezam | wasabi perle
Veuve Clicquot Brut Yellow Label
Jastog | krema cvetače | raviol iz nadeva rakovice in črne trobente | jastogov bisque
Billecart-Salmon Brut Reserve
Rižota z dotikom morja
Pol Roger 2016
Piščančja rolada ballotine s svežimi črnimi tartufi in sušenimi paradižniki | penast »krompirček« | mini ožgani por | piščančji beurre blanc
Deutz Hommage à William Deutz La Côte Glacier
CENA: 109 € / osebo – vključuje 6 ekskluzivnih šampanjcev in večhodni meni.
Nazdravimo ljubezni, prijateljstvu, uspehu, zdravju in vsem tistim trenutkom, ki nas spomnijo, da je življenje prekratko za povprečne izbire. Pridružite se nam in zaključimo leto z nasmehom, stilom in poezijo v kozarcu!
“Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!“
Podarite doživetje! Nakup darilnega bona je lahko pozitivno sporočilo, navdih in čudovito presenečenje.
* Darilni bon je vnovčljiv vseh enotah Rožmarin Hospitality Group
(RESTAVRACIJA ROŽMARIN, LA PIZZERIA,
STEAKHOUSE ROŽMARIN, POPER, HOTEL MARIBOR
(namestitev in savna) in SHOPU (nakup olivnega in bučnega
olja, vrhunskih
vin, šampanjcev, konjakov, rumov, suhomesnatih izdelkov, kozarcev in še mnogo več!)
Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.
Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne
bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.